sâmbătă, 7 ianuarie 2017

Elisa Rebeca Bridges (24 mai 1973 - 07 februarie 2002 ) a fost un american actriță și model

Elisa Rebeca Bridges  (24 mai 1973-07 februarie 2002) a  Fost onu americană  Muzician  ȘI  modelul  de.  Ea Este Playboy revista Playboy un lunii luna decembrie pentru 1994, IAR Playboy Video playmate o pentru septembrie 1996. lunii Ea oAparut în luna mai multe filme de productiila Playboy Home Video 1996 Pána din version2000. Dupa ce unAparut version Playboy , ea omod version modelatfrecvent pe la Los Angeles Misiuni, Miami, Hawaii Sì.Ea a Aparut, deasemenea,cca modelonu pentru Perfect 10 . Ea aFost Născut version Miami Si acrescut version Houston                              
La data de  7 februarie 2002 Poduri un  INTR murit -  dormitor al ONU invitat Benedict Canyon, Los Angeles , lui Edward Nahem Conacul, onu mult cunoscut de Timp Hugh Hefner . Nahem ferastrau Ultimul DIN Poduri o seara precedenta ȘI stiut o CĂ Avut o la Întâlnire Pranz version ziua urmatoare, un apoi devenit un ce preocupat dupa ajuns acasa version ACEA de o seară ȘI Gasi EI incas pe masina Alee. El o Gasit - o de Lipsa raspuns ei version Patul Si a încercat CPR, sunt conforme instrucțiunilor de la 911 operatori; au paramedicii sosit ei beto ȘI pronunțat pe scena. Nu conținea proiectul Spațiul Sau Droguri ilegale accesorii pentru Droguri; o de sticlă cu Xanax un Gasit version Fost ei ȘI o geanta de Cană din plastic cu o substanta albă, sub - de forma pudra a Fost Gasit in Baie de Cosul gunoi.




DESI Playboy o ea un declarat CĂ DIN murit Cauze naturale, raportul medicului legist oficial al lui enumera ei "de moarte Este Modul accident ... acuta intoxicare de bere Combinatul efectele Heroina , metamfetamina , meperidina ȘI alprazolam ".                                               

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu